Mobility

Mini S

Cijena: 

pošaljite upit

Oduvijek popularan Mini S, dizajniran je kako bi ponudio izuzetne performanse i zadržao kompaktnost a pritom ostao jednostavan za transport i korištenje. Ergonomski dizajn te posebne mogućnosti koje mu podižu vrijednost, Mini S nudi Vam ugodno i luksuzno vozačko iskustvo.

Maksimalna težina korisnika: 127 kg
Dužina/Širina/Visina (mm) 1080/520/860
Maksimalna brzina (km/h) 6,4
Doseg 26 km
Veličina kotača (inch) 9
Baterija (aH) 22
Visina sjedala (mm) 340-430
Ugrađena svjetla da
Okretni polumjer (mm) 1220
  • Izuzetno lagan i kompaktan Mini S opremljen je mnoštvom novih i uzbudljivih opcija koje osiguravaju Vašu neovisnost i komfor.
  • Najmodernija tehnička dostignuća i napretci iskorišteni su kako bi se Mini S opremio LED tehnologijom prednje i stražnjeg svjetla te spojeve bez vidljivih žica. Nepostojanje utičnica i žica jamči mogućnost rastavljanja skutera u nekoliko sekundi.
  • Zahvaljujući 9" mekanim kotačima osiguran Vam je maksimalni komfor i bezbrižno putovanje. Dugotrajni 22Ah akumulatori osiguravaju veliku autonomiju.
  • Dugotrajni 22Ah akumulatori osiguravaju veliku autonomiju.
  • Za domet, udobnost i prenosivost, Mini S je Vaš idealan izbor!

O nama

Tvrtka  MOTO AMIŽIĆ d.o.o. je zastupnik prodaje i ovlašteni serviser motora marke Kawasaki i Kymco na području Splitsko-dalmatinske županije, pa i šire. Vršimo prodaju motocikla, originalnih i zamjenskih rezervnih djelova i opreme za sve motocikle marke Kawasaki i Kymco.

Kontakt

MOTO AMIŽIĆ d.o.o
Mosorska 78, Žrnovnica
tel: 021 / 472 657
mob: 098 / 89 59 48

Prati nas